Jedz mało i chudnij

618380864-images1.jpg

Dobra
dieta znaczy jedzenie warzyw,
owoców, roślin strączkowych – a wszystko to w wyliczonych ilościach. 40 procent diety
winny stanowić warzywa. W
efektywnej diecie powinny
być pomidory, papryka, bakłażan, cukinia, brokuły, botwinka,
cebula, czosnek, cykoria, dynia, fasolka szparagowa, kalafior, kapusta, ogórki
i szeroki wachlarz warzyw. Nie może w niej
zabraknąć szparagów i szpinaku. Najlepiej
przyrządzanych w wodzie lub na parze, nie smażonych,
bez dużej ilości dodatków. Ryby, drób, jaja kurze i
przepiórcze, mięso wołowe należy jeść raz lub dwa razy w
tygodniu. Cukier należy spożywać od
czasu do czasu, czyli wyjątkowonieczęsto,
bo nie jest to składnik potrzebny w pokarmach codziennych.Jedzenie co trzy godziny
sprawia, że nie jesteśmy głodni i organizm nie
zbiera kalorii na zapas, nie domaga się wielkich ilości
pożywienia. Codzienne konsumowanie wiedzie do udanego
tracenia zapasów
tłuszczu. Porcje jedzenia powinny być małe –
konsumując mało możemy być syci,
naukowcy to opisali. 4-6 łyżek tłuszczu dziennie
z pewnością jest wystarczające. Oleje
roślinne i oliwa są niezwykle
korzystne dla zdrowia. Orzechy włoskie
{zawierają|mają w sobie|posiadadobry dla diety tłuszcz, więc
trzeba je nieodzownie włączyć do
zrównoważonej diety. Należy
jadać składniki jak najmniej
przetworzone, bo tylko takie są bardzo zdrowe, mają w
sobie to, co najlepsze. Warto zrezygnować z potraw oferowanych
w puszkach i słoikach, bo są one zazwyczaj
niezdrowe. Produkty muszą być pierwszorzędnej
jakości, bo tylko wysoka klasagwarantuje smaczne i zdrowe jedzenie.

tekst dostepny na stronie : potencja

kamagra tanio