Jedz i chudnij!

893834656-images6.jpg

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Należy konsumować, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
spożywamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze dostarczają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna zjeść
każda dama, aby
szybko
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jedzenie
oraz sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie hit w ameryce

tabletki na odchudzanie dobre